onsdag den 30. maj 2012

Kunsten at stirre

Kender i det, når man bare har virkelig meget brug for  at stirre på nogen? Sådan har jeg haft det hele dagen. Først var det en pige fra skolen, så en mand der legede med en kniv, og til sidst en kvinde og mand, hvor manden virkede lidt meget yngre. Og når man stirrer er det jo slet ikke for at virke ond, eller stødende det er bare fordi det er så utrolig interresant at kigge på andre mennesker.
Derfor skriver jeg her de bedste råd  jeg har om kunsten at stirre.
  1. Find nogle ekstremt mørke solbriller. Med sådan nogen er du klar på alt, og du har alle mulige chancer for at stirre. Det gør heller ikke noget, at du lader noget hår hænge ned i ansigtet.
  2. Find en bænk. Med en bænk kommer osse en undskyldning om, at "du bare sidder lidt og filosoferer og kigger drømmende ud i luften" (men du gør det ikke!!!!)
  3. Stå, og se ud som om du læser et menuskilt, eller kigger på en reklame, gerne lidt på afstand, og stir så på alle uheldige forbipasserende.
  4. Evt kan du bruge et blad, men det kræver at du er ret god til at kigge over kanten, eller ud af øjenkrogen.
  5. Udnyt at sidde i bus eller tog. Allernemmest er det med dem, der sover, men du kan osse sagtens kigge på siddemanden, eller dem overfor.
  6. Når du løber. Løbere har ofte et ret intenst og fokuseret blik, og det blik kan du nemt bruge til at stirre på andre der kommer imod dig. Ingen fatter mistanke.
  7. Find et sted med mange mennesker, i en park, og læg dig ned, som om du soler dig. Det er nemlig ret svært at se, hvem du kigger på når du er i græshøjde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar